Trafikksikker Fotballklubb kurs ble avholdt på klubbhuset mandag 4. des. 2017

Postet av Harald Gerhard Gjertsen den 21. Nov 2017

Det var 28 trenere/ledere og foreldre som møtte til kurset og vi fikk en fin påminnelse om viktigheten av trafikksikkerhet. Takk til kursleder Leif M. Olsen som hadde sterke og klare meldinger om hvordan vi som klubb burde drive Trafikksikkerhet. 

Styret vil i løpet av den kommende uken sette ned noen regler for hvordan vi skal forholde oss til transport til å fra kamper og trening. Disse reglene vil bli tatt opp på lagleder/trener møter, foreldremøter osv. samt formidlet ut til alle foreldre utover vinter og vår. Trafikksikkerhet må være et tema på alle møter nevnt over.

Vi har idag en parkeringsplass ved klubbhus hvor det til tider kan være ganske kaotisk, uoversiktlig og farlige situasjoner kan oppstå. Det har vært 2 alvorlige hendelser som jeg kjenner til og dette er en påkjørsel, heldigvis uten alvorlig skade, og en bil som rullet uten fører.Ved begge disse anledningene var det mye aktivitet i området og det blir betegnet som flaks at ikke noen ble alvorlig skadet.

Styret i fotballgruppa vil ta initiativ til å gjøre noen grep på denne plassen, slik at det blir sikreer for alle som ferdes der. Dette må vi få på plass før sesongen starter til våren, men inntil videre må jeg bare oppfordre alle som bruker plassen ifm. bringe/hente barn, til og fra kamp/trening/møter osv. om å være veldig oppmerksomme og forsiktige. DU MÅ IKKE HA HASTVERK I DETTE OMRÅDET. 

Hvis det skjer en hendelse eller du ser/har sett adferd som kan/kunne føre til en ulykke, så vil vi i styret gjerne vite om dette, slik at vi kan finne løsninger som sikrer alle best mulig.  


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.