LIF's A-lag herrer klar for 4. divisjon

Postet av Harald Gerhard Gjertsen den 28. Okt 2018

Vi gratulerer A-lag herrer med en flott sesong og opprykk til 4. div.

A-laget har kjempet i toppen av tabellen gjennom hele sesongen og før siste serierunde ledet LIF med 1 poeng på Drangedal. Nettopp Drangedal var motstander i siste seriekamp på Slåttenes Stadion i går. Drangedal måtte vinne da LIF hadde betydelig bedre målforskjell. kampen åpnet jevnt, med et lite LIF overtak, men det var Drangedal som hadde den første store sjansen, med en heading i tverrligger. Så etter ca. 35 min. spill tok LIF ledelsen ved Magnus Folkestad, som hadde sneket seg opp fra midtstopper plass, og avsluttet et langt presis innlegg fra Jesper Braathen ved å heade forbi keeper og 1-0 til LIF til stor jubel fra de fleste av de ca. 400 tilskuerne. Kampen var fortsatt meget spennende med et lite LIF overtak helt til det var spilt ca. 30 min. av andre omgang. Da avluttet Kenneth Kristiansen et bra LIF angrep med å runde keeper å sette ballen i åpent MÅL!! Da gikk lufta ut av Drangedal og LIF hadde god kontroll resten av kampen. 

 En stor takk til laget for en fantastisk sesong med mange mål og underholdende fotball.

Laget har også toppscorerne i 5. div. nr. 1. Kenneth Kristiansen med 26 mål og nr. 2. Mathias Braathen med 17 mål.

Vil takke lagets trener Knut Tellef Syvertsen for å ha løftet laget fra bunnen i til toppen av 5. div. og opprykk i løpet av 1,5 år. Det har bare blitt bedre og bedre i løpet av denne tiden.

Knut Tellef har også bidratt til at flere spillere, har kommet til LIF. Disse har styrket laget og økt konkurransen om plassene.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.