Det er nå åpnet for organisert aktivitet på Slåttenes for lagene fra 13 år og oppover.

Postet av Harald Gerhard Gjertsen den 12. Mar 2020

Helsemyndighetene, NIF og NFF åpnet rett over påske for at noe aktivitet kunne startes.

Dette under forutsetning av at kravene til hygiene, med vask av utstyr, antibac tilgjengelig, avstand mellom personer, antall personer i gruppene osv. overholdes.

Vi i LIF Fotballgruppe har i første omgang valgt å åpne for trening for lagene fra og med 13 år og oppover. Dette for å se hvordan dette går og så etter et par uker vil vi ta en ny vurdering på hva vi gjør videre.

I tillegg til Coronavettreglene fra NFF, så har vi laget vår egen veileder for hvordan treningene skal gjennomføres. Dette er sendt ut og informert om til trenere og ledere for alle lag.

Så vi håper at selv om det er mye ekstra å passe på og flere voksne som må være med på treningene, at vi skal kunne komme litt igang med fotballen igjen. Selv om det ikke blir spill på to lag og kampsitusjoner, så håper og tror vi at vi kan få varierte og gode treningsøkter. 

Det er også veldig viktig at vi fortsatt har stor focus på å overholde reglene, slik at smitten ikke blusser opp igjen. lag som ikke overholder reglene vil ikke få lov å trene.


Under ligger linkene til NFF og LIF sine regler for gjennomføring av aktiviteten.

http://fotball.langesundif.no/storage/Preview?id=ff247f7e-842e-46a9-b41b-7d5fa11bcfba

http://fotball.langesundif.no/storage/Preview?id=62817319-a62e-4cc5-8542-d6f1511ab30c


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline