Endelig en seier igjen i B-serien. Vant 21-9 over Moingen :0)

Postet av Nina Merethe Rooth Bråthen den 28. Nov 2014

Så var det en B-kamp igjen. Denne gangen var det Moingen som kom en tur til Tyristrand. Kampen startet rett og slett elendig! Ikke noe fungerte, og spillere vi må ha 100% fokus, hadde ikke fokuset.
Det gikk tregt, snakket ikke i forsvaret, og vingen til Moingen ble gang på gang ikke passet på. Karine lukket ikke sammen bena - og hun fikk lov til å putte 3 baller igjennom bena nede (det er IKKE lov).
Nina ga streng beskjed til Karine at det ikke er greit - og da ble bena samlet :0) Bra du hører Karine.

Fremover var det mye "hawaii - håndball" og ikk fart i det hele tatt, etter 12 min lå vi under 3-4 - da tok Kjell Eric time out, og Tore kom ned fra tribunen, og sa akkurat hva han mente - og det hjalp.

Nå var det gamle Tyristubben jentene på banen igjen - nå ble det jobbet godt i forsvar, og fremover ble det satt opp tempo - Ingrid satte to raske baller i mål, og vi går til pause med en ledelse på 8-5.

Andre omgang - la vi ut til 5-1 forsvar, og det var lurt - fortsatt blir dere litt forvirret av ett Moing lag som ikke hadde helt kontroll på hvor de skulle være ( løp her og der) - og det er ikke lett å spille mot ett slik lag. Da er det enda viktigere å prate. Elise, Ingrid og Josefine snappet baller. Ingrid så godt oppover å setter avgårde strøkne baller, som blir snappet opp. Sånn skal dere spille.

Milli, Martine og Malin var med på kampen i dag ( hospiterer fra J02) og Milli gjorde en bra jobb i forsvar - men må tørre mer å ta i de. Her trenger du ikke å være "snill pike" - bare å ta på de. Fremover savner vi veldig at du går på mål - det må du gjøre neste gang. Malin setter inn ett flott ving skudd, og Martine jobber som en gud fremover - fortsett med dette jenter. Victoria jobbet godt i dag, og synes det var super gøy. Det er gøy å jobbe ute på banen. Josefine må vi skryte av i dag - som gjorde en glimrende jobb som snapper ( lå ut som 1 på 5-1 forsvaret) og satt 6 kontra mål. Og en flott straffe.
Alle dere andre jobbet også godt etter "kjeften" fra Tore - og det er slik det skal være: tåle kjeften som kommer, ikke bli sure men endre slik dere jobbet - så dette var positivt å se.
Dette var laget i dag : Karine(48%). Abigail(50%) - sto en omgang hver. Martine(0/1). Josefine(7/8). Elise(6/14). Victoria(1/3). Ingrid(4/6). Sara(1/3).Milli(0/0).Emilie(1/1). Malin(1/1).

Vi gleder oss til neste B-kamp - da er det mot Vestfossen/Hokksund. Og i morgen er det storkamp mot Reistad i A-serine