B-serietap mot Vestfossen/Hokksund - der Tyristubben jentene født i 02,01 og 00 storspilte til tider meget bra :0)

Postet av Nina Merethe Rooth Bråthen den 13. Des 2014

Vi tapte til slutt 21-16 (10-9).

Vi kom til Vestfossen kl.12.00 - i dag var vi 10 spillere - og av de 10 var det med 4 02-jenter. Vi viste at dette kom til å bli en tøff kamp - da Vestfossen/Hokksund ikke har så mange spillere å ta av, så her spiller de med det samme som i A-kampene. Streken dems var også med i dag ( hun var ikke med på A-kampen) og vi vet hun er vanskelig å holde.

1.omgang begynner ikke så bar for våres del - vi lå raskt under med 4-5 mål ( dette kom til å gjøre vondt tenkte vi) - men så våkner dere - Elise setter inn to raske helt strøkne mål - og da var det gjort, dere andre våknet også godt :0)
Dere snapper - og jobber, forsvaret deres var helt utmerket - og dere vinner mye på dette forsvarspillet. Det var gøy å se hvordan dere jobbet både fremover og bakover.
Hokksund jentene er store - og de er vanskelig å holde - men vi synes dere får bra tak på de.
Vi går til pause med kun ett mål under: 10-9.

Kjell Eric sier ikke mye i pausen - bare at dere skal fortsette slik, og at man kan bare kjøre mere mot de ( de hadde kun med seg 9 spillere). Han var meget fornøyd over hva dere presterte.

2.omgang - dessverre starter dere litt slik vi startet kampen - det kom inn 4 raske skudd mellom vår høyreving/ og høyre beck. Ikke lett for Silje å ta de målene. Så vi lå under raskt med 4 mål ( de var ikke lett å ta igjen). Fremover legger vi nå ut Emilie som indianer - og du gjør en meget bra jobb der :0). Bakover fortsetter dere å jobbe godt - vi måtte sette inn Lotta på høyrekanten, selvom hun ikke vil helt spille der - men der trengte vi forsterkninger, siden vi ikke brukte Emilie der - men hun måtte spille strek. Dere jobber og jobber. Sara har noen flotte langpasninger - bra jobba Sara ( selvom noen ble kastet litt langt , var det flott at du prøver.)

Milli må vi skryte av i dag, du fikk mye "tyn" fra oss - for vi vet du kan, og du satte 2 flotte mål i dag. Det vi ser er at du blir litt sliten av å spille en del ( måtte det da Camilla blir for liten mot de store Hokksund/Vestfossen jentene) - og ha det litt i bakhodet, og øve mer på kondis. Det var tøft i dag - og du jobbet veldig godt mot den gode venstre becken dems. Husk å ligge lengre ute - kom i fart og opp å skyt ( gjør dette i morgen på 02-kampene).
Malin og Martine jobbet som vanlig veldig bra på venstre kanten, prøvde Martine litt på strek i angrep :0) Camilla får dessverre ikke spilt på sin plass - pga høyden, vi prøvde deg på strek - og som indianer, og det fungerte veldig bra.

I dag må Elise få skryt - for selvom det blir mange skudd som går på målvakt og utenfor, så setter du inn 7 mål - og du gir deg ikke. Dette er bra. Sara hadde også mange skudd mot mål. og det er greit at du bommer, for dette er det du lærer av. Og for ett forsvarsteam dere to var i dag. Klapp på skulderen til dere begge.

Elise og Lotta jobber godt i forsvar og på strek - moro å se at dere tar deres nye plasser med godt humør og dere prøver. Dere jobber godt begge to.
Må også nevne Silje i forsvar på høyre siden - i dag var du der du var før. Knall bra forsvarsjobbing :-)

Silje og Karine: Silje ble litt lei seg - men det skal du ikke være. Dette er ett tøft lag å spille mot, og selvom vi jobbet godt i forsvar - var det mange som skled igjennom, det var ikke mange skudd som kom fra 9 meter. Så heng ikke med hodet - da dere kunne ikke gjort så mye mer annerledes.

Igjen: klapp på skulderen til dere alle - da dette var den beste B-serie kampen vi har sett i år :0)

Dette var laget i dag: Silje(35%).Karine(37%).Sara(1/7). Elise(7/14). Emilie(2/3). Lotta(0/3)Martine(1/1). Milli(3/9). Camilla(0/0). Malin(2/4).