B-serie tap mot Sætre Graabein 2

Postet av Nina Merethe Rooth Bråthen den 10. Jan 2015

TAP mot Sætre Graabein 2 :14-20

Torsdag etter juleferie møtte vi Sætre Graabein 2 i kamp. Vi viste at denne kampen kom til å bli vanskelig, da Sætre vil vinne serien og setter opp lag deretter. I dag hadde Sætre med to av sine beste, og ikke mer enn det - så dette burde vi klare.
I dag var det en kamp der ikke noe stemte. Denne kampen var dere stresset, daue og så ikke ut som dette var noe gøy - og da blir det ikke gøy. Dere må ha med humøret og gutsen på hver kamp - det er det viktigste!
Kampen starter med at Sætre tar ledelsen - men dere biter dere fast og krabber etter. Mye for at Sætre ikke hadde med så mange skyttere, og de og skyter mye bom. Hele veien ligger Sætre over - men da det gikk 13 minutter lå vi ett mål over ( dette kommer dere til å klare tenkte vi på benken da). Men Sætre kommer etter - og de klarer å sette inn et mål før fløyta gikk: og vi går til pause med ett mål under: 9-10.

Tore og Kjell Eric ber dere sentrale spillerne holde hodet kaldt, kaste sikre pasninger og ta det litt med ro. Vi har 7 tekniske feil - og det er ikke greit. Målvaktene må også begynne å våkne da de hadde reddet 3 av 12 skudd. Forsvaret må også begynne å jobbe da det har blitt slipt inn mål fra 9 meteren 7 ganger - og det er ikke greit. Opp med armene ut å låse så har dere dem!

2.omgang
Her skjedde det fort. Sætre Graabein satt inn 3 mål før vi fikk sukk for oss. Vi kommer etter - og jobber litt bedre enn 1.omgang. Tar de igjen og etter 10 minutter lå vi under 13-14. DA var det slutt. Man kan ikke henge med hodet når vi ligger under med kun ett mål - men det skjedde her. Ikke noe fungerte, hverken den ene eller den andre veien. Vi setter ikke inn ett mål før det siste minuttet. Mens Sætre hadde satt inn 6 til på 10 minutter. Vi taper denne kampen fortjent - for man vinner ikke kamper med slapphet, stress og sure miner.
Vi legger denne kampen bak oss - men lærer av den : vi må ha med flere becker ( da dere må få byttet ut å puste). Vi må flytte bein - og vi må prate. Målvaktene må hele tiden være på hugget, selvom det er vanskelig hvis forsvaret ikke fungerer.
Må ta med noen positivt og da - kan ikke bare være negativ. Når vi lå under i 1.omgang - tok vi å satte Josefine inn på venstrevingen ( spiller mest strek i B.serien) - og ba deg da ansvar - og det gjorde du til gangs - satte inn 3 mål rett etter hverandre, som satt helt oppi hjørne alle tre. Bra det Josefine. Silje ( som er nå målvakt) har heller ikke glemt sine ting - og satte inn ett flott mål fra ving. Sara ( selvom var litt slatt og sliten i dag) satte også inn 2 flotte mål. Elise og Ingrid satte også 3 hver, fine mål .
Synd ikke Martine F setter inn ett mål - da du jobber og jobber hele tiden.
Dette var laget i dag: Karianne(38%). Abigail(30%). Karine(0/0). Silje(1/1). Victoria(0/1). Sara(2/5). Elise(3/8). Ingrid(3/10). Milli(0/0). Josefine(3/5). Martine(0/0)