B-serien - vant over Åssiden

Postet av Nina Merethe Rooth Bråthen den 10. Jan 2015

Seier til oss: 19-11 (7-5)

Så var det en ny kamp - denne gangen mot Åssiden, som vi vant over før jul. Vi viste at dette også kom til å bli en tøff kamp, da Åssiden er noen tøffe jenter. Vi ville ikke ha en slik opplevelse som vi hadde på torsdag - og hadde hentet inn en beck til: Oda. og det var bra - da Ingrid fikk igjen ett slag mot munnen, og tannen hennes løsnet igjen. Dette skjedde før det hadde gått 10 minutter av første omgang.

Første omgang var som sist. Vi lager mål - de lager mål etc.. Silje står bra bak, og har noen strålende 100% redninger - spesielt en redning jeg nevne som er helt nede i høyre hjørne - den redder Silje med å gå ned og ha med seg armen ( da koste undertegnede seg). Bra Silje fortsett med slike redninger. Ellers sto du rett på noen av vingskuddene. Mye bra i dag 50% i 1.omgang som Silje sto alene.
Fremover er Elise, etter en liten prat i garderoben før kampen, en helt annen spiller enn sist. Ikke så høye skuldere og så stressa - setter inn 3 flotte mål i 1 omgang - og gikk breit ut og inn mot mitten - Åssiden ble så stresset av deg at de la frimerke på deg resten av kampen.
Oda jobber og jobber - og har ett mål i 1 omgang - men mange assisser. Emilie, Sara og Victoria setter inn ett mål hver - vi går til pause med en ledelse på 7-5.

2.omgang:
Etter en god samtale og en god pause i garderoben - går vi ut på banen igjen. Nå var det Abigail sin tur å stå - og hun fortsatte der Silje slapp. I dag var det en god dag for målvaktstreneren deres - så at dere hadde lært mye :). Abigail redder 57% så dette var moro - du hadde også noen 100% redninger.

De fortsetter med frimerke på Elise - men nå tar Oda virkelig tak selv - og setter inn 3 mål.

Josefine ligger ute å snapper - og begynner å forstå hvor hun skal ligge på 5-1. Ødelegger mye for Åssiden. Lotta løper og løper - og får noen strålende baller fra Oda - da setter Lotta inn 2 mål.

Victoria fortsetter sin gode trend og setter inn mål fra ving. Karine jobber meget bra på ving , både fremover og bakover. Emili jobber godt - ser rommene som Milli lager ved å trekke på deg en spiller ( bra Milli, viktig å gå på mål å bli farlig - da trekker du på deg en spiller - og de blir rom bak forsvarspilleren som går ut på deg). Det rommet fant både Emili og Victoria etter vert :)

Josefine snapper og tar ballen hele veien selv å setter den i mål. Ellers satte hun 3 supre straffer, som hun endret plass hver gang. Bra Josefine :)

Sara må jeg nevne litt ekstra i dag. I dag var du 100% på hele tiden. Beveger deg og jobber godt ( selvom Kjell Eric roper seg blå at du skal ligge flatt) så gjør du en knall jobb i dag. Ikke noe slappt i dag :) Bra Sara.

Vi vinner 2 omgang 12-6

I dag var dere helt 100% på - slik vil vi ha det. Klapp på skulderen til dere alle.

Da håper vi Ingrid ikke blir lenge ute fra oss igjen.

Dette var laget i dag: Silje(50%). Abigail(57%). Oda(4/8). Elise(4/6). Ingrid(0/0-skadet). Josefine(4/7). Lotta(2/2). Emilie(1/3). Karine(0/0). Sara(2/5). Milli(0/2). Victoria(2/5)