A-serie kamp der vi tapte 14-16 mot Sætre Graabein

Postet av Nina Merethe Rooth Bråthen den 24. Jan 2015

I dag hadde vil lyst å ta de raske Sætre jentene, vi vet vi kan ta de på en god dag. Vi starter bra med at Oda finter seg igjennom dems sitt forsvar 3 ganger - og setter ballen i mål - men så skjer det noe med Oda - og hun hiver etter pusten, er kvalm og svimmel - så hun blir liggende på siden av banen resten av kampen ( hun spilte i 16 minutter) sånn skjer.
Da begynner Sætre jentene å løpe - de løper fremover, bakover, bytter plasser og få luker gang på gang. Vi prater ikke og flytter ikke ben. De får komme igjennom - men vi har flaks - de også setter mange skudd i dag i stanga og utenfor mål på 100%. Så der hadde vi flaks.

Fremover glipper det mye i dag - dere skyter målvakta til Sætre Graabein god. Skyter rett på henne - der hun står helt riktig rolig med hendene opp. Og der skyter dere . Vi har også bom på altfor mange 100% sjanser.
Vi går til pause med å ligge under 6-9. Målscorer i 1.omgang var: Oda(3). Maren(2). Nanna(1).

2.omgang . Regner med Tore og Kjell Eric sa hva de mente i garderoben ( jeg var ute å tok meg av Oda). For bakover var dere igjen ett annet lag - nå jobber dere bedre sammen. Og Sætre som vil veldig gjerne igjennom - sleit litt mer. Dessverre slapp vi den gode 03-jenta dems på vingen, så vi satt inn Lotta på den siden - kun for å stoppe henne - og det klarte du Lotta - BRAVO til deg :) Hun måtte bytte plass til mitt igjen.

Vi jobbet oss fremover og når det står 10.40 står det 12-13 - da hadde vi virkelig trua. Men så surrer dere fremover, og Sætre får Rushe. Da ble det i stede 12-14 til de. . Så klarer vi det igjen - det blir 13-14 - så igjen glipper det med en tulleskudd ( jeg kalder det når målvakta de får den rett på seg - og setter i gang 2 rush etter hverandre) og når det står 18.30 på tavla - står det 14-16. Tore og KE legger da ut mann mann og ber dere ta ballen fra de - mange av dere som også er gode i baskett, sp det kunne dere kanskje ha prøvd mer på - å ta ballen fra de. Dere jobber godt med å passe på Sætre jentene - men ballen den fikk vi ikke. Vi tapte dessverre en kamp vi virkelig burde ha vunnet. Men med kun 25 og 30 % redninger fra målvaktene - og dere scorer kun på 33% av skuddene deres ( bommer på 67%) - så er dette ikke helt greit.
Disse lager mål i 2.omgang: Ingrid(2). Elise(3).Josefine(1+1straffe). Nanna(1).

Vi trenger mye mer samspill. Vi trener sammen for lite - det er derfor vi ønsker å bruke den kampen som kommer mot Strømm til å spiller mer sammen - det har vært altfor lite samspill med våre sentrale spillere.

Vi må også bruker de neste kampene på å "trene" mer på dette:
Vi ønsker også at på VÅRT lag bruker V-kanten mye mer enn det nå blir gjort. Det er oftes mål da Lotta og Josefine går på målet. Høyre siden blir vingene brukt mye, men dere vinger må prøve å ikke gå så rett på målvakta - men komme mer opp mot mitt når dere skal skyte - helst mellom 1 og 2. Streken vår må også mer inn på banen igjen - henne må dere se mer! Du kan godt gå litt ut fra linja Nanna og være ett spille punkt - og så legge deg inn igjen - og da få ballen tilbake.

Vi ønsker også at det vi trener på treninger - skal brukes mer i kamp. Vi brukte en hel tirsdags trening på å løfte blikket, få ballen opp til vinger - som skulle løpe vedlig raskt opp. Ikke løp de raskt opp. ikke løftet dere blikket ,og ikke fikk målvakta ballen ut fort ut av målet. Dette ser vi mot Strømm og Drammens BUL til uka.

Da sees vi til trening på tirsdag - da fokuset må opp - og kampene fremover skal fokuset opp. Vi skal snart til PW å møte Norges beste J14 lag.

Dette var laget: Silje(reddet 3 av 12) . Karianne (reddet 3 av 10) Maren( 2/7). Oda(3/7). Ingrid(2/6). Elise(3/9). Josefine(2/3). Lotta(0/3). Emilie(0/1). Sara(0/2). Nanna(2/5). Positivt at alle går på mål da - det er bedre enn i fjor.