Seier i B-serien - denne gangen over Vestfossen/Hokksund - etter en utrolig bra 2 omgang av alle !!

Postet av Nina Merethe Rooth Bråthen den 10. Mar 2015

Da var det igjen duket for kamp på samme uken.
Nå en hjemmekamp mot Vestfossen/Hokksund - (som bruker de samme i A serien og B serien, fordi de ikke er flere spillere.) Her viste vi det ble tøft da vi kun vant mot de i en A-serie kamp med 6 mål (11-17) - så da uten Maren, Oda og Nanna - som skulle spille Bring den helgen - og da kan de ikke spille med oss ( A kamp, B kamp og 16 års kamp på samme uke er ikke lov) - så viste vi mye blir liggende på Ingrid, Elise og Josefine spesielt.

Vi begynner litt stressende - Elise følte nok litt for mye på ansvaret - og skøyt i det samme hjørnet gang på gang - og målvakta hadde fått beskjed av treneren sin å bare stå der å vente - ingen skudd ble satt i det åpne hjørnet. Dermed ble det kun ett mål i 1 omgang og 7 rett på målvakt. Vi tar Elise litt ut -så hun får slappet litt av ( det er en totalt annen Elise i 2 omgang - det kommer jeg tilbake til :0)) ).

Ingrid setter inn 3 av 5 skudd og Josefine setter inn 2 av 5 Alle dere andre har skuddforsøk. OG DET ER BRA !!! Da blir dere farlige og dere blir passet på - og da blir det luker.
Vi går til pause med ett mål under : 6-7

Vi snakker godt med dere i pausen - ber dere roe ned, det viktigste er ikke å vinne denne kampen - men å spille godt både fremover og bakover.

2. omgang
For en omgang - dette var helt på høyden av den kampen vi spilte i PW mot Sola!
Dette er noe av det beste vi har gjort.

Nå har Elise fått beskjed: Skyt i det andre hjørnet - målet er helt oppe. Nå hørte du og så på målet. Da ble målvakten dems forvirret - da viste hun ikke hva hun skulle stå. BRA ELISE !!! Du setter inn 7 av 10 mål i denne omgangen :0)))

Nå blir dette Tyristubben sin omgang - Vi løp og vi scoret - vi jobbet utrolig bra bakover - og det var helt umulig for Vestfossen/Hokksund jentene å komme igjennom.

Vi startet med Abigail i mål - men byttet inn Karine igjen - da du går inn å redder straffe, og leser spillet godt - og Abigail sliter litt med å lære håndballregler.

Malin og Martine jobber utrolig godt på vingen sin, Malin prøver seg to ganger - men setter de ikke inn , men veldig bra skudd Malin( må bare jobbe videre med hvordan du løper inn - og ikke rett på: du vet hva jeg prater om:-) ).

Martine jobber godt snapper ball - og setter inn 2 mål + en strøken assis. Dette er veldig bra mot to års eldre og store jenter :0) Milli fikk ikke spille så mye i dag - da Marit var helt utrolig på høyrebeck i forsvar. ( men Milli fikk beskjed om hvorfor - og vi tar henne også da med mot Moingen, som hun egentlig ikke skulle spille).

Det ble en tøff og morsom 2 omgang - og vi vinner den 12-7.

Utrolig deilig kamp å vinne jenter - og det er så morsomt når dere spiller slike kamper. Vi vinner 18-14 så fortjent over ett lag som nok hadde vunnet over oss på forhånd :-)

Dette var laget i dag: Karine/Abigail(36%). Josefine(4/8)+1 ass. Ingrid(4/8). Elise(8/15). Sara(0/0)+2 ass. Marit(0/2).Milli(0/0 - spilte i 15 min). Malin(0/3). Martine(2/3)+1 ass. Victoria(0/3). Emilie(0/0).

Selvom Emilie ikke scorer - så gjør hun en utrolig jobb i forsvar - hadde det ikke vært for henne, hadde det gått inn mye mer inn fra dems venstreving. Hun lar  ingen passere! Vi savner litt at Sara ikke prøver seg på mål om dagen - det må du tørre å gjøre noe med Sara - da du setter de fleste skuddene dine når du tør du :-) Da prøver du deg litt mer på neste kamp :-)