B-serien, ble tap 15-10 mot Strømm3

Postet av Nina Merethe Rooth Bråthen den 20. Okt 2014

Vi reiste ut på ettermiddagen til Svelvik. Spente på hva slags lag Strømm var. Strømm J2000 har tre lag, ett i A-serien og B-serien i Vestfold og ett i B-serien i vår serie, så de har nok av spillere å ta av.

Vi begynte litt forsiktig i 1 omgang - og vi lå helt etter hverandre til det var igjen 2 minutter av omgangen, da fikk Strømm en 2 måls-ledelse. Vi gikk til pausen med 8-6 til Strømm3.

Kjell Eric snakket litt med dere at dere må senge skuldrene og ha det litt mere gøy. KE ba dere sette i gang trekkene deres, og de som ikke skyter så mye - måtte skyte.

2.omgang skjedde det samme - dere fortsette med høye skuldre, kast og mottaket fungerte ikke - og dere virket stresset. Kjell Erik skrek seg hes på at dere skal sette i gang med trekk. Forsvaret må dere skråstille dere igjen - ja vi har mye å øve litt mer på fremover. Vi tapte 2 omgang 7-4.

Jeg ba dere ikke henge med hodet - ikke ta dette så tungt, men vi må ha med 12 spillere på hver kamp, for det blir for tøft for noen av dere som må spille hele kampen.

For å trøste oss litt med tap mot Sætre og nå Stømm, som da har A-serie lag - er at vi nok møter bedre lag enn de andre gjør pga. vi vant B-serien i fjor og 2 plass i A-serien - så de "topper" nok litt ekstra mot oss.

MEN som vi sa til dere: "senk skuldrene - og ikke vær så opptatt av resultatet, bare dere gjør en god kamp" Nå synes jeg dere virker stresset og til tider nervøse, legg det fra dere - og ha det gøy med bra håndball - for det kan dere :0)

Neste kamp er i A-serien, med alle de som skal spille A. Det gleder vi oss til, for det trenger både spillere og trenere. Tren godt denne uken - før vår første A-kamp den 30 oktober.

Dette er laget: Abigail(10 redninger). Silje(2 redninger, sto 15 min.) Elise(3/7). Josefine(4/7). Ingrid(1/8). Lotta(1/5). Emma(0/2). Silje(ute spiller)(0/0). Karine(0/2). Victoria(0/0). Sara(1/3)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.