PW CUP 2015 - FOR J14

Postet av Nina Merethe Rooth Bråthen den 22. Feb 2015

Da var tiden for at J00/01 skulle ned til Larvik for å spille PW cup, uoffisielt Norgesmesterskap. Vi hadde gledet oss veldig til denne cupen.
Det som skjedde på torsdag, var at Oda ble syk - og hun var ikke blitt bra, så vi reiser nedover uten henne på fredag. (håpet og krysset fingrene at hun orket å komme etter oss ned på lørdag).

Fredag - kommer da 13 jenter ned til Larvik. 11 som da kunne spille, og to som ikke skulle spille (Marit og Emma Sofie som fortsatt ikke er helt spilleklare).
Vi møtes nede på Arena Larvik - det PW jakker ble kjøpt - og vi meldte oss inn.

Så ble det Pizza - før jentene + Tore, Kjell-Eric og Ida tok med jentene bort til skolen ( der de alle skulle sove) - mens Hanne Berit og jeg dro til leiligheten der vi skulle bo.

Lørdag - innledende runde dagen:
Blir jeg vekt av Ida som ringer å be meg handle inn lunsj "da jeg har stått i oppkasten i hele dag - og vil ikke smitte jentene ved å ta i maten". Uff hadde Ida blitt syk nå da. Jeg drar bort til skolen og møter Tore og KE, som går inn i ett annet rom enn vårt klasserom. "Hvem er der ? Maren. Hva gjør Maren der? Hun sover, pga hun har spysyka" MAREN! Var det ikke Ida som er syk... Nei det var Maren - jeg må si jeg ble satt ut. Gudskjelov hadde jeg fått melding at Oda var på vei ned. Men stakkars Maren da. Men dessverre sykdom får man ikke gjort så mye med. Ida hadde gjort en veldig bra innsats om natten, da hun tok seg av Maren . Flott Ida. Vi flytter da Maren over på vår leilighet - der hun blir sammen med Hanne å venter på Grethe og Morten.

Da var det resten av gjengen - som var veldig preget av at Maren hadde blitt syk - men i kamp skulle vi.

Kamp 1 mot Stabæk.

Karianne sto i mål denne kampen.

Det er nesten som jeg ikke vil skrive om den kampen - det var overhodet ikke Tyristubben J00/01 ute på den banene. Ingenting fungerte fremover - bakover sto dere bra. Men fremover... dere gikk fremover, og vi så alle at dere var ikke med i det hele tatt. Vi burde jo ta dette laget her med eller uten en av våre sentrale spillere. Denne kampen tar vi bare å legger bakerst i hode:

Vi tapte 4-7 - der det er 24 bom mot mål. Og 15 tekniske feil. Det er ikke greit på bare 22 minutter. Kun Nanna(2). Karine(1). Josefine(1 - og det var straffe) som lager mål. Vi må jo nevne at det var målløst fra oss frem til 15:10 - og da er det Karine som setter inn ett strøkent mål fra vingen.

Et meget satt ut lag - og deppa lag går av banen - hvordan skal vi klare å få disse hodene på plass. Vi hadde bare 40 min.pause - der vi skulle få i de litt frukt - og prøve å nullstille de.


Kamp 2 mot Rapp

Silje og Tyra står i mål.


Nina tar oppvarmingen - prøver å få humøret opp med sang og dans. Nå måtte vi få det gøy. Ba de legge dette bak seg at Maren ikke var der - men vise Maren ( som hadde krabbet seg ut av senga for å se) at dere skal klare dette for henne.

Denne gangen går det mye bedre forover - men nå jobbet dere ikke i forsvar - og målvaktene hadde 3 redninger av 15 skudd ( 20%). Her er det også Karine som setter i gang det første målet ( morsomt og bra Karine). Men denne gangen gikk det bare 1:55 før det kom. Vi spiller helt jevnt med Rapp frem til det er 8:40 - da er det slutt. Rapp lager 3 mål før vi setter ett til (7-5). Så går det bare Rapp sin vei - og de leder over oss resten av veien. Vi setter det siste spillemålet da det var bare 10 sekunder. Så Rapp vinner til slutt 12-6

Nå var undertegnede frustrert - og jeg gjør det nesten aldri: blir sint på jentene : Men nå fikk målvaktene høre akkurat hva jeg mente - og at de måtte ta inn den lærdommen jeg har vist de. Være mye mer på hugget.
Etter jeg hadde roet meg litt ned - gikk jeg å snakket med de en og en, og forklarte hva de må gjøre for å ta skudd de burde ta. De hørte og jeg så jo det på de neste kampene at de hørte :0).
Denne kampen var det Nanna(2). Karine(1) Emilie(1). Oda(2) om laget målene.

Nå var det en laaaang pause - der vi spiste både lunsj først - og deretter middag.
Maren dro hjem til broren sin i Drammen - der de skulle prøve å få henne opp til kamp på søndag.

Kamp 3 mot Sarpsborg.
Tyra i mål
Nina hadde studert tabeller. Sett hva skjer hvis vi vinner ( Da møter vi enten Sola eller Runar) - er det så lurt. Taper vi kan vi møte to lag som spiller i B-sluttspillet, og ligger langt nede på terminlista i region Øst. Vi viste ikke hva vi skulle gjøre - men jentene trengte en bra kamp - men vi kunne også da kanskje få to sluttspill kamper på søndag da.

Vi velger å se hva som skjer.

Jentene entrer banen - og det er ett helt annet lag enn de to forrige kampene. Nå er tempo der - Elise er på hugget, og det er jammen de andre også. Dere storspilte - Alle spilte helt rått. Oda satt de strøkne steg skuddet oppe i hjørnet - Elise plasserte alle skuddene i mål.

Siden det ikke var så nøye om vi tapte - så tok vi ut Elise - satte Josefine inn på beck - hva gjør hun : jo setter den flott ballen oppe i hjørne på målet. Hoppskudd. Bra skudd Josefine. Emilie er helt på - da vi tar ut Nanna å setter inn Emilie på streken. Emilie setter inn to strekskudd ( flott Emile). Bakover står Tyra bra - vi setter inn Karianne på straffe - den redder hun. Jentene var virkelig i vinner modus:-)
Vi lar Sara og Silje ta hver sin straffe - som de setter også bra i mål. Dette var jo moro da :0)

Jentene vinner ( må jo si fortjent) 13-15 - men hadde vi ikke gjort endringer - hadde de lett vunnet med 10-15 mål.

Det som var veldig positivt er alle fikk mye spilletid - og vi fikk litt hvile på de andre jentene som hadde spilt mye. Nå fikk vi 3 plass i gruppa - og skulle møte Sola, men i det slaget de viste nå - kunne alt skje. Og det er jo mer moro å møte ett godt lag da :0)))

Laget: Tyra (30%). Karinne(75% på 5 minutter). Sara(1/1). Silje(1/1). Elise(4/4). Nanna(1/2). Karine(0/3). Ingrid(0/5). Emilie(2/4). Josefine(2/5). Oda (4/5).
Gratulerer til dere alle - dere alle spilte en utrolig bra kamp :-)

Nå skulle vi ut å kose oss - etter dusj, gikk turen ned til Larvik for å spise på en Italiensk Restaurant + Disco for jentene etter det.

Søndag - sluttspill dag.
Skulle vi møte SOLA i 1/32 dels finalen.
Vi fikk dessverre beskjed kvelden før at Maren ikke var blitt noe bedre.

Det som var bra i denne kampen var at vi var "underdog" Og det merket vi at Sola også så på oss som lett match.
MEN i dag var jentene våre klare for kamp - dette ville de vinne.

Vi starter med Silje i mål - og hadde en plan å sette inn Karianne etter hvert - da hun pleier å komme inn i 2 omgang på vanlige serie kamper - og da være veldig tent.

Kampen starter med at vi holder stort tempo - og setter inn to raske i mål - før Sola får sukk for seg. I forsvar er det helt rått. Elise jobber som en helt - og både hun og Ingrid stopper overslagfintene becker gang på gang på gang. Det var ett forsvar som ville vinne.

Bak så har Silje noen fine redninger - og hun holder høyden bra at Sola skyter en del utenfor. Men nede sliter Silje med å ta skuddene som nr. 11 setter nederst i høyre hjørne gang på gang. Og ikke får forsvaret tak på henne som skyter uten i fra ( det er opp med armene - så hadde hun blitt stoppet i forsvaret.)

Etter 14:40 leder vi 6-10 - da slipper Silje inn enda ett skudd på samme sted - og da setter jeg inn Karianne ( pga Karianne tar alltid mer eller mindre alle baller nede) - dessverre er ikke dette dagen til Karianne - og forsvaret fortsetter å slippe forbi skuddene til nr 11 - og hun setter inn 3 raske på samme sted også på Karianne. Så kommer det ett vingskudd - og Karianne hopper bort fra mål og stanga - og da kommer den inn. Beklager Karianne - jeg tar dette på min kappe, at jeg byttet målvakt, skulle forstå at dette ble psykisk tøft for deg.

Jeg setter inn Silje igjen. Men nå har hodet til noen av våre skyttere også blitt borte - lede med 4 - var det nå kun ett måls ledelse. Men vi fortsetter: 18 min vi leder: 9-11 18.55 : vi leder 9-12. 20:20 vi leder kun 11-12 - så 21:15 12-12. Og i siste sekund - med 4-5 skritt får Sola lov til å sette inn det siste skuddet. De hylte av glede - vi tatt helt sammen. Dette var vondt. Og det gjør ekstra vondt å høre at dommeren hadde innrømmet at han lot Sola få siste målet med skritt. Men det får vi ikke gjort så mye med.


Men jenter - for det første : greit å ikke møte Konnerud i 1/16 dels finalen - de har vi altfor stor respekt for, og da utladet etter en god kamp - og ikke alle er 100% friske (Karine og Ingrid begynte og å hangle) Så kunne dette bare blitt en nedtur. Konnerud tapte mot Sola - og Sola gikk helt til 1/4 dels finalen.
SÅ ta med dere dette: for en kamp - dere spilte så bra, at det var en fryd å se på. Skulle ønske vi skulle på en cup snart igjen - da dere er ett typisk sluttspill lag. Tenk på alt det positive: Dere spilte helt rått i forsvar - og fremover storspilte dere. Vi er utrolig stolt av dere - og hadde vi hatt en frisk Maren og en 100% frisk Oda - og hadde dere ikke vært så trøtte i går - ja hvem vet hvor langt dere kunne ha nådd - for på høyden med de beste - det er dere faktisk.

Dette var laget : Silje(30%). Karianne(20%). Elise(3/4). Nanna(2/6). Ingrid(1/2). Emilie(1/2). Oda(0/2). Josefine(5/6 - herav 2 straffer). Sara og Karine spilte ikke.

Resume:
Vi har hatt en flott cup - der alle har fått mye spilletid. Vi har kost oss sosialt - og vi har kommet nærmere hverandre. Vi (Tore, KE, Ida og meg) er veldig fornøyd over å være sammen med dere denne helgen. Nå er det ferie - selvom vi burde ha trent en dag pga kamp på mandag mot Konnerud 3 - men siden en del er på ferie - så lar vi dere hvile.

Sees til ny kamp mandag den 2 mars mot Konnerud 3 - A-serien..


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.