Seier i A-Kamp mot Konnerud 3

Postet av Nina Merethe Rooth Bråthen den 10. Mar 2015


 • Det har vært en tøff uke der det skulle gjennomføres 3 kamper.
  Vi begynte med å reise til Konnerud på mandag - der vi skulle møte Konnerud 3 ( som er ett rent 01 lag som spiller i 00 - og 01 seriene , i 01 er de i toppen av tabellen - så det er ikke noe dårlig lag vi møter.

  Vi begynner igjen meget nervøst - slipper igjennom spillere som  vi burde ta i mittforsvaret vårt - og ligger raskt under 2-1, og vi henter det opp - men så glipper det igjen i mitt forsvaret. Orket rett å slett ikke å ta opp armene eller gå ut på spillerne. Dere MÅ orke å løfte armene og ta i spillerne, dette fikk dere beskjed om i timeouten. Tore gjør etter hvert en vurdering - og setter Ingrid inn som mitt spillere i forsvar - og da ta den ene becken som ikke de andre tok - dette var en viktig vurdering.

  Fremover løper dere bra - og mye skudd fremover - og dette er bra. Men dere må prøve å holde hodet litt mere kaldt - da dere har 27 skudd i 1.omgang men setter kun inn 11 av de i mål.
  Vi går til pause der vi leder 6-11

  2.omgang.
  Vi begynner bedre fremover og bakover sitter det nå bedre. Vi setter inn 3 mål før de får sukk for seg - men så detter vi igjen bakpå - og Konnerud får satt inn 2 mål raskt bak oss.
 • Slik fortsetter det hele andre omgang, vi setter en de setter en -  helt til det står 11:40 på klokka - da våkner dere godt fremover - og dere setter inn 5 mål og Konnerud kun ett. Vi vinner en litt unødvendig slitekamp 15-23 - der Oda ble toppscorer med 7 mål - og Ingrid ble banens beste både bakover og fremover. Og Maren ble banens beste til å sette langpassninger og sette assisser - det var noen flotte pasninger du sende i dag Maren - rett i klypa på en ivrig Ingrid som løp og løp - og drar på deg spillere og sende den videre til Nanna :-)
  Resultatet på 2 omgangen blir: 9-12

  Laget i dag : Karianne (46%). Elise(1/6).Maren(4/9).Sara(0/0).Josefine(2/4).Nanna(5/11).Ingrid(3/5).Emilie(0/1).Oda(7/13). Lotta(1/2)
 • Neste kamp har dere armene opp - da det gikk inn 15 mål fra 9 meter opp med armene - og de skyter enten i muren eller over målet. Husk dette til nestekamp .De andre målene kom inn på 2 fra vingen ( dems venstre ving) + en fra strek.